Κρήτη: Χειροπέδες σε δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Επιχείρηση για διακίνηση ναρκωτικών διεξήγαγαν χθες αστυνομικοί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

 

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η επιχείρηση των αστυνομικών αρχών ήταν επιτυχής, καθώς οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας εκ των δύο ημεδαπών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαέξι αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) με κοκαΐνη συνολικού βάρους οκτώ γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των χιλίων εκατόν είκοσι ευρώ.

Σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου επίσης, αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας εντόπισαν τον δεύτερο, ο οποίος στην κατοχή του και στην οικία του είχε 870,7 γραμμάρια κάνναβης, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή βράχου συνολικού βάρους 37,6 γραμμαρίων, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης (φιξάκια) συνολικού βάρους 1 γραμμαρίου και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.