Κρήτη: Αυτοί είναι οι πέντε κακοποιοί που απέδρασαν από τα κρατητήρια στα Χανιά (εικόνες)

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πέντε αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας και Πακιστάν που μεταφέρθηκαν από την Αθήνα το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά

Απόδραση πέντε κρατουμένων από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (07/02/2021).

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, πρόκειται για πέντε αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας και Πακιστάν που μεταφέρθηκαν από την Αθήνα το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά προκειμένου να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα στο Κεντρικό κατάστημα κράτησης Χανίων.

Το iefimerida.gr παρουσιάζει τις φωτογραφίες των δραπετών:

Δραπέτης Χανιά

Δραπέτης Χανιά

Δραπέτης Χανιά

Δραπέτης Χανιά

 

Ο ένας έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη καθώς έχει διαπράξει ληστεία μετά φόνου.

Επικίνδυνος χαρακτηρίζεται και ένας 34χρονος Πακιστανός, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε τρις ισόβια για τρεις ανθρωποκτονίες.

Οι άλλοι τρεις Αλβανοί υπήκοοι έχουν καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πώς έγινε η απόδραση

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι πέντε κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν από τα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Χανίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Υπενθυμίζεται ότι έφθασαν στα Χανιά το πρωί του Σαββάτου προκειμένου τη Δευτέρα το πρωί να οδηγηθούν στις φυλακές Χανίων.

Οι καταγγελίες για κλεμμένα ΙΧ που έγιναν τα ξημερώματα από πολίτες στα αστυνομικά τμήματα της Δυτικής Κρήτης εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή καθώς εξετάζεται και οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας από διάφορες περιοχές των Χανίων προκειμένου να εντοπιστεί η κατεύθυνση στην οποία διέφυγαν οι δραπέτες.

Πηγή: Iefimerida.gr