Κολωνός: Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο η 37χρονη μητέρα να είχε ερωτική σχέση με τον Μίχο

Όλα όσα είπε ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Κολωνού καθώς πριν από λίγη ώρα ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας σε δηλώσεις του στον Alpha, αποκάλυψε ότι αυτή την στιγμή ερευνώνται οι σχέσεις που είχε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης με τον βασικό κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο.

Ο κ. Μπαλάσκας στις δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αυτή την στιγμή η Αστυνομία ερευνά τα πάντα και ειδικότερα τις σχέσεις που είχαν μητέρα και Μίχος αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πιθανόν οι δύο τους να είχαν κατά το παρελθόν κάποιου είδους ερωτική σχέση.

Δικηγόρος Μητέρας: «Μέγιστο λάθος από πλευράς τακτικής» ότι ζήτησε λεφτά από τον Μίχο

Ως «μέγιστο λάθος από πλευράς τακτικής» χαρακτήρισε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας το γεγονός ότι ζήτησε λεφτά από τον προφυλακισμένο για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης, Ηλία Μίχο.

Ο ίδιος επισήμανε, πάντως, ότι ήταν η πελάτης του που κατήγγειλε τον Μίχο. «Είχε και οδηγίες από την Αστυνομία να μην καταλάβει τίποτα ο Μίχος. Με το που το πληροφορήθηκε η μητέρα τι έγινε, πήγε κι έκανε καταγγελία στο ΑΤ Κολωνού και άρχισε να βρίζει τον Μίχο. Για ποιον λόγο να κάνει αυτή την κίνηση εάν εμπλεκόταν και η ίδια;» αναρωτήθηκε ο Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο το «ότι ζήτησε χρήματα από τον Μίχο είναι άλλο έγκλημα αν έχει διαπράξει. Άλλη κατηγορία. Δεν συσχετίζεται με το αδίκημα της μαστροπείας. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι εκβίαση».