Κολωνός: Φοβάται για τη ζωή της η 37χρονη μητέρα της 12χρονης – Την απειλούν συγκρατούμενες

Δεν έχει δεχθεί καμία επίσκεψη μέχρι στιγμής στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Κορυδαλλού έχει μεταφερθεί, μετά και την καταδίκη της για διακεκριμένη μαστροπεία, η μητέρα της 12χρονης, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης κρατείται σε καθεστώς απομόνωσης τις τελευταίες τρεις μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως προβλέπεται μετά από μεταγωγές λόγω Covid αλλά και για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι βρίσκεται στο ίδιο κελί που είχε παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Alpha, η γυναίκα που κατηγορείται για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της παραμένει, σε σοκ και επαναλαμβάνει πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην κόρη της, αλλά και πως της λείπουν τα παιδιά της. Η ίδια προαυλίζεται μόνη της και για λίγη ώρα ενώ αναφέρει ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, η 37χρονη γυναίκα δεν έχει δεχθεί καμία επίσκεψη στις φυλακές, ενώ δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της, καθώς ακόμη κι από την απομόνωση μπορεί να ακούσει τις κραυγές και τις απειλές που ξεστομίζουν οι συγκρατούμενές της.

Η ίδια μάλιστα ζητά τηλεόραση για να μαθαίνει τι βγαίνει στη δημοσιότητα για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο μόνος τρόπος για να μαθαίνει τι συμβαίνει έξω είναι μέσω καρτοτηλεφώνου επικοινωνώντας με τους οικείους της.