Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη»

Το πρόσωπο αυτό φέρεται να έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και η 12χρονη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του «Μιχάλη» που εμφανίζεται ως «αλιευτής» πελατών στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

 

Το πρόσωπο αυτό φέρεται να έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και η 12χρονη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού. Η ανήλικη τον είχε κατονομάσει σε κατάθεσεις της και σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός εμφανίστηκε μέσω messenger και Instagram. Η 12χρονη φέρεται αρχικά να έλαβε ένα μήνυμα «γεια σου τι κάνεις» στο messenger όταν εκείνη την ώρα βρισκόταν με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, o οποίος την παρότρυνε να απαντήσει «καλά».

Έπειτα, ο «Μιχάλης» φέρεται να την καλεί να μιλήσουν στο Instagram και από εκεί ξεκινά συνομιλία υπό την καθοδήγηση του Μίχου. Μάλιστα, σε πολλές επικοινωνίες ο 53χρονος φέρεται να παρίστανε την 12χρονη και να έλεγε στον «Μιχάλη» πως είναι 16 ετών και αναζητά πελάτες γιατί είχε ανάγκη τα χρήματα.

Στη συνέχεια ο «Μιχάλης» της έκλεινε ραντεβού και κανόνιζε συναντήσεις στα Σεπόλια έναντι 50 ευρώ. Από τις καταθέσεις της ανήλικης φαίνεται πως δεν βρέθηκε ποτέ δια ζώσης με το συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ η επαφή τους διεκόπη όταν η 12χρονη έφυγε για διακοπές στη Λευκάδα.

Πρόκειται για το όγδοο ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα για την υπόθεση για την οποία έχουν προφυλακιστεί, μέχρι τώρα, 10 πρόσωπα μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης.

 

Πηγή: newsbomb.gr