Κολωνάκι: Γνωστός επιχειρηματίας ο 35χρονος που έπεσε στο κενό

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο

Το «παζλ» του μυστηρίου σχετικά με την πτώση στο κενό -από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας- του 35χρονου επιχειρηματία στην οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Τρίτης προσπαθούν να συμπληρώσουν οι αστυνομικές αρχές.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξανδρου Καλαφάτη και του newsbomb.gr, ο 35χρονος είναι ένας από τους δημοφιλείς και φιλότεχνους επιχειρηματίες, ο οποίος στο παρελθόν έχει δώσει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ για την ενασχόλησή του με τη μουσική, τη μόδα και την τέχνη.

Το προφίλ του

Ο 35χρονος είναι μέλος γνωστής οικογένειας των Αθηνών, που διακρίθηκε για τη μπουτίκ που διατηρεί στο Κολωνάκι εδώ και πολλά χρόνια.

Πριν από αρκετά χρόνια ο 35χρονος αποφάσισε να μην αρκεστεί στην ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση αλλά να κάνει τα δικά του βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο, δημιουργώντας τη δική του εταιρία.

Μάλιστα, είχε παραχωρήσει συνέντευξη σε περιοδικά μόδας και ιστοσελίδες μιλώντας για τη στενή του σχέση με την αισθητική, τη φιλοσοφία και τη μουσική.

Ο 35χρονος είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλά ενδιαφέροντα, ενώ φαίνεται ότι στην περίπτωσή του και τα «γονίδια» έπαιξαν ρόλο. Και αυτό γιατί η γιαγιά του πριν από πολλά χρόνια ίδρυσε μπουτίκ που έγινε «θρύλος» στην Αθήνα.

Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος έπεσε στο κενό και σώθηκε από θαύμα. Και αυτό γιατί κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού του βρίσκονταν μεγάλες τέντες καταστημάτων εστίασης, με αποτέλεσμα να ανακοπεί η σφοδρότητα της πτώσης.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι είχε πάνω του 50.000 ευρώ, τα οποία κατά την πτώση του σκόρπισαν στο δρόμο.

Ο 35χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία περιμένει την εισαγγελική εντολή για να κάνει έρευνα στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.