Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρει 8χρονος που φιλοξενούνταν στη δομή – Με κλείδωναν στο κλουβί και με χτυπούσαν άγρια

«Με χτυπούσαν, με τυραννάγανε, με ταράζανε, με κλειδώνανε οι παιδαγωγοί μου», είπε ο 8χρονος

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τις καταγγελίες, που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τι γινόταν στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

 

 

 

Ειδικότερα, ο 8χρονος που έχει καταγγείλει ότι έχει τιμωρηθεί στο περίφημο κλουβί, μίλησε on camera σήμερα και περιέγραψε τις βασανιστικές, όπως λέει, στιγμές που βίωσε μέσα στη δομή του Βόλου.

«Με χτυπούσαν, με τυραννάγανε, με ταράζανε, με κλειδώνανε οι παιδαγωγοί μου», είπε χαρακτηριστικά ο 8χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι το 8χρονο παιδί είχε μιλήσει και πριν από λίγες ημέρες για την τιμωρία στο «κλουβί», αλλά και για το τι συνέβαινε στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο.

«Έκατσα τρεις ώρες και με έβγαλε ο αδερφός μου»

Το παιδί αποκάλυψε πως όταν τον έβαζαν μέσα στο κλουβί, δεν του έδιναν νερό και φαγητό και ότι οι φίλοι του περνούσαν χάλια.

«Ήμουν λίγο ζωηρός και μια κυρία μου είχε είπε ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί και με έβαλε στο κλουβί. Σε κλουβί για παπαγαλάκια και με κλείδωσε. Ήταν βράδυ», είπε ο 8χρονος.

«Φώναζα να με βγάλουν και έκατσα τρεις ώρες και με έβγαλε ο αδερφός μου. Ήταν βράδυ», ανέφερε ο 8χρονος και πρόσθεσε ότι «τα υπόλοιπα παιδιά ήταν στο κρεβάτι τους».

«Οι καλοί έπαιρναν επιβραβεύσεις, οι κακοί είχαν συνέπειες»

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο 8χρονος, η δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο ήταν χωρισμένη σε κακούς και καλούς. Οι καλοί έπαιρναν επιβραβεύσεις, ενώ οι κακοί είχαν συνέπειες.

«Εγώ ήμουν στους κακούς. Έκανα σκανταλιές, με χτυπούσαν οι παιδαγωγοί με κλωτσιές και μπουνιές», είπε το παιδάκι.

Μάλιστα, ανέφερε πως του έλεγαν να μην τα λέει στους γονείς του, γιατί θα το χτυπούσαν πάλι.

«Δεν θέλω να ξαναπάω στην Κιβωτό ποτέ», τόνισε στο τέλος ο 8χρονος.