Καταγγελία για παρενόχληση ταξιτζή από παπά – Το περιστατικό και ο ξυλοδαρμός

«Σκύψε να σε… ευλογήσω»

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά έναν ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από οδηγό ταξί. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παπάς φέρεται να έφτασε στο σημείο να παρενοχλήσει ξεδιάντροπα έναν οδηγό ταξί προκειμένου να υποκύψει στις ερωτικές ορέξεις του.

Ο οδηγός ταξί, που είναι παντρεμένος, δεν άντεξε τις ερωτικές προτάσεις του ιερέα και αηδιασμένος έφτασε στο σημείο να πάει στο σπίτι του ιερέα στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί λογομάχησε με τον παπά. Του ζήτησε να μην τον ξαναενοχλήσει, ενώ έφτασε στο σημείο να τον χτυπήσει. Όμως, παρά τον ξυλοδαρμό του, ο ιερέας δεν υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ταξιτζή, μπροστά στο σκάνδαλο που θα ξεσπούσε.

Ο ξυλοδαρμός

Μάλιστα, από την πλευρά του, ο οδηγός ταξί δεν αρκέστηκε στη χειροδικία σε βάρος του παπά αλλά κατήγγειλε τη σε βάρος του σεξουαλική παρενόχληση στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ζητώντας την απομάκρυνσή του από την εκκλησία όπου διακονεί.

Οι υπεύθυνοι της Αρχιεπισκοπής κάλεσαν τον ιερέα σε απολογία και να παραιτηθεί από τη θέση του στον ναό όπου διακονεί, όμως αυτός αρνήθηκε τις εις βάρος του καταγγελίες. Μάλιστα, σύμφωνα με το εκκλησιαστικό site ekklisiaonline, «επιστράτευσε» δύο μητροπολίτες με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις, για να «ξεχαστεί» το θέμα που δημιουργήθηκε.

Μετά την παρέμβαση των δύο ιεραρχών, ενός από νησί και ενός από περιοχή της Αττικής, η καταγγελία σε βάρος του ιερέα φαίνεται πως μπήκε στο αρχείο. Όμως ο οδηγός ταξί, που έχει στο πλευρό του και τη σύζυγό του, είναι αποφασισμένος να σταματήσει τη δράση του ιερέα.