Καλλιακμάνης για «ξυλοδαρμό» Ρούλας στη ΓΑΔΑ: Θέλει να προκαλέσει

«Το θαμμένο τάμπλετ μπορεί να μιλήσει», πρόσθεσε

Ο πρόεδρος της Ένωσης των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον ισχυρισμό της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον ξυλοδαρμό της στη ΓΑΔΑ.

 

 

 

Ο κ. Καλλιακμάνης τόνισε πως κλήθηκε άμεσα ιατροδικαστής να εξετάσει την 33χρονη κατηγορούμενη προκειμένου να μην υπάρξουν υπόνοιες.

«Τα κρατητήρια της Αστυνομίας δεν είναι δωμάτια ξενοδοχείου, όποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία βιώνει ένα crash test, στερείσαι την ελευθερία σου, αποτελεί ψυχρολουσία» είπε χαρακτηριστικά αναφορικά με τις συνθήκες κράτησης στη ΓΑΔΑ.

Ο κ. Καλλιακμάνης εξήγησε πως οι καταγγελίες για κακομεταχείριση ή κακοποίηση των κρατουμένων από τους αστυνομικούς είναι ένα σύνηθες φαινόμενο γιατί πιθανότατα θέλουν να προκαλέσουν.

Το θαμμένο τάμπλετ μπορεί να «μιλήσει»

Αναφορικά με την καταγγελία που έγινε χθες στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι η Τζωρτζίνα θάφτηκε μαζί με το τάμπλετ, ο κ. Καλλιακμάνης είπε πως ο ανακριτής που έχει στα χέρια του τη δικογραφία, θα εκτιμήσει το περιστατικό και θα δώσει τις ανάλογες εντολές, όπως και έγινε με την κατ’ οίκον έρευνα.