Ηλεία: Το τελευταίο αντίο στον 68χρονο – «Ο υπεύθυνος να πληρώσει» λέει ο αδερφός του

Συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν, με την ελπίδα ο δολοφόνος του να βρεθεί σύντομα και να τιμωρηθεί

Το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Εφύρα της Ηλείας είπαν συγγενείς και φίλοι στον 68χρονο, που βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι που έμενε, με 40 χτυπήματα στο κεφάλι.

Συντετριμμένοι, τον αποχαιρέτησαν, με την ελπίδα ο δολοφόνος του να βρεθεί σύντομα και να τιμωρηθεί.

«Πιστεύω ότι σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση γιατί έχουν στοιχεία από ότι πιστεύω. Έχω μια διαίσθηση ότι θα προχωρήσει άμεσα γιατί δεν μπορεί μικρή κοινωνία πολλά μαθαίνεις. Όποιος είναι ο υπεύθυνος να οδηγηθεί ενόψει των αρχών. Να πληρώσει το τίμημα το μεγαλύτερο. Γιατί ο άνθρωπος αυτός δεν ήτανε να πάει έτσι» δήλωσε ο αδερφός του 68χρονου μιλώντας στο Mega.

«Ξέρω ότι κάποιοι σκότωσαν τον αδερφό μου μες το σπίτι του και δεν ξέρω ποιοι τον σκοτώσαν. Τώρα πώς έγινε, ούτε δοσοληψίες είχε με κανέναν, οικονομικό πρόβλημα δεν είχε, έδινε, δεν έπαιρνε, ήτανε ψυχούλα. Την περιουσία την εκμεταλλευόταν ο αδερφός μου από αυτό που έμενε μαζί και δεν ξέρω τι του έδινε. Αυτά τα ξέρει αυτός. Τα ξέρουν μεταξύ τους» συμπλήρωσε ο αδερφός του θύματος.

Η οργή και το μένος που έδειξε ο δολοφόνος τη στιγμή που σκότωνε το θύμα του, προσανατολίζουν τις Αρχές σε πρόσωπο από τα στενό περιβάλλον του 68χρονου.