Ηλεία: Άδειαζαν σε… δόσεις τον τραπεζικό λογαριασμό του!

Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας που σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων και διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν την ταυτότητα των δραστών.

Επί σειρά ημερών δεχόταν στο κινητό του τηλέφωνο SMS που φαίνονταν ότι προέρχονταν από την τράπεζα όπου διατηρεί λογαριασμό ένας Έλληνας κάτοικος περιοχής της Ηλείας, αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο του ζητούσε κάθε φορά να καταχωρίσει τους απόρρητους κωδικούς του!

Όταν αποφάσισε να ζητήσει προσωπική ενημέρωση από την τράπεζα, άκουσε έκπληκτος τους υπαλλήλους να του λένε ότι είχε κάνει σταδιακά μεταφορές χρηματικών ποσών που έφτασαν στο συνολικό ποσό των 12.300 ευρώ! Ο εμβρόντητος άνδρας αρνήθηκε ότι είχε κάνει τις μεταφορές και εξήγησε τι είχε προηγηθεί, με αποτέλεσμα να αντιληφθεί ότι είχε πέσει θύμα απάτης.

Μάλιστα, η τράπεζα πρόλαβε τους δράστες που αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και άλλα 5.000 ευρώ από τον λογαριασμό του! Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας που σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων και διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν την ταυτότητα των δραστών.

Πηγη: protothema.gr