Γλυκά Νερά: Το σκηνικό ληστείας που έστησε στη μεζονέτα ο Αναγνωστόπουλος για να ξεγελάσει τις Αρχές

Φωτογραφίες - Ντοκουμέντο

Περίπου έξι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Καρολάιν δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μπροστά στο νεογέννητο παιδί τους.

 

Μέχρι να ομολογήσει το έγκλημά του, ο πιλότος προσπάθησε να πείσει τις Αρχές πως η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε από τους ληστές που δήθεν εισέβαλαν στη μεζονέτα τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το σκηνικό ληστείας που προσπάθησε να στήσει ο καθ’ομολογία δολοφόνος στο σπίτι εωσότου ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στην κατοικία αντίκρυσαν ένα πολύ ακατάστατο σπίτι, το οποίο είχε πεταμένα πολλά πράγματα στο πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο, ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να δείξει ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έψαχναν για χρήματα μέσα στο σπίτι.

Φυσικά, το σκηνικό της ληστείας είχε στηθεί από τον ίδιο, ο οποίος θα συνέχιζε να υποστηρίζει το σενάριο της ληστείας επί 37 μέρες, μέχρι να ομολογήσει ότι δολοφόνησε τη σύζυγο και μάνα του παιδιού του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συζυγοκτόνος σκηνοθετούσε την ληστεία επί τουλάχιστον 3 ώρες, ανακατεύοντας πράγματα, πετώντας κορνίζες, μαξιλάρια και βιβλία στο πάτωμα.

Μάλιστα, είχε δεθεί μόνος του με μονωτική ταινία και σχοινιά, για να δείξει ότι τον έδεσαν οι ληστές. Επίσης, είχε ξηλώσει ένα παράθυρο του σπιτιού, το οποίο πέταξε στο πάτωμα ως “ένδειξη” του σημείου εισόδου των υποτιθέμενων κακοποιών.

Γλυκά Νερά

 

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά