Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: 26χρονη έγκυος βιάστηκε ομαδικώς

Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών

Αφού ο άγνωστος ολοκλήρωσε τις αποτρόπαιές πράξεις του δύο άλλοι άνδρες πλησίασαν την 26χρονη προσφέροντας της βοήθεια. Ετσι κατάφεραν να την παρασύρουν στο διαμέρισμα τους στην οδό Αριστομένους βιάζοντας την ομαδικά.

 

Σοκ από το τραγικό συμβάν

Τα ξημερώματα της Τέταρτης η 26χρονη κατάφερε να βγει από το κολαστήριο της σε άθλια ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Στο δρόμο συνάντησε έναν διερχόμενο από τον οποίο ζήτησε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία όπως και έκανε.

Λίγες ώρες μετα αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών μαζί άνδρες της ΟΠΚΕ συνέλαβαν τους δυο βιαστές στο διαμέρισμα και τον συνεργό τους στην Ομόνοια. Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απαγγέλθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος των τριών αλλοδαπών πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν για τον βιασμό μιας 26χρονης εγκύου.

Ειδικότερα τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών. Παράλληλα, ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη ασκήθηκε σε βάρος ενός τετάρτου ατόμου που αναζητείται από τις αρχές.