Φωτιά στην Σταμάτα: Οδηγίες για αποχώρηση από την περιοχή – Διακοπή της κυκλοφορίας από την ΕΛ.ΑΣ.

Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, προχώρησε η ΕΛΑΣ, εξαιτίας του ανεξέλεγκτου πύρινου μετώπου στην Σταμάτα Αττικής.

Όπως αναφέρουν οι αρχές, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Διονύσου, από την συμβολή της με την οδό Θησεώς ενώ ήδη από νωρίς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αγίου Ιωάννου από την συμβολή της με την Λεωφόρο Ροδοπόλεως.

Παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Οδό Μακαρίου από την Λεωφόρο Δροσιάς- Σταμάτας και στην οδό Αγίου Ιωάννου από την Κωνσταντινουπόλεως.

Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη σταλεί  στους κατοίκους δυο μηνύματα, το πρώτο από το 112 ότι υπάρχει πυρκαγιά και οι κάτοικοι πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Επίσης, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε επείγουσα ειδοποίηση σε όσους βρίσκονται στις περιοχές Σταμάτας, Ροδόπολης, Εκάλης, Δροσιάς και Διονύσου Αττικής να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού.

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Σταμάτας, Ροδόπολης, Εκάλης, Δροσιάς και Διονύσου Αττικής κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

 

Δείτε επίσης:

Στις φλόγες σπίτια και στη Ροδόπολη (Φωτο-Βίντεο)

Φωτιά στη Σταμάτα: Τρομακτικό βίντεο με τεράστιες φλόγες πολύ κοντά σε σπίτια

Φωτιά και στον Μαραθώνα

Φωτιά στη Σταμάτα: Νέο μήνυμα από το 112 στους κατοίκους – Κλείστε παράθυρα και καμινάδες

Σταμάτα: Μία προσαγωγή υπόπτου για τη φωτιά