Εξάρχεια: Χειροπέδες σε ληστή που ρήμαζε αυτοκίνητα

Όπως αναφέρεται, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, έχοντας ανοίξει 8 οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην οδό Ιπποκράτους.

Χειροπέδες πέρασαν σε «ποντικό» που ρήμαζε αυτοκίνητα στην περιοχή των Εξαρχείων άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 33χρονος αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής ήταν σεσημασμένος για παρόμοια αδικήματα.

Όπως αναφέρεται, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, έχοντας ανοίξει 8 οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην οδό Ιπποκράτους.

pontikos-aytokinitwn

 

Στο 9ο, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες έπειτα από καταδίωξη, να τον οδηγήσουν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων και από εκεί στον εισαγγελέα.

Η σύλληψη του 33χρονου «ποντικού» σημειώθηκε στις 21:30 της Τρίτης. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έλαβαν σήμα από το κέντρο της Άμεσης Δρόσης για ένα περίεργο άτομο που τον είδαν να παραβιάζει ένα Smart που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Ιπποκράτους 156.

Αμέσως σπεύδουν στο σημείο, τον εντοπίζουν μέσα στο λεηλατημένο Smart και του ζητούν να βγει έξω. Ο «ποντικός» βγαίνει όμως αντί να παραδοθεί, αρχίζει να τρέχει.

Οι αστυνομικοί έπειτα από καταδίωξη τον πιάνουν και τον οδηγούν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων όπου διαπιστώνεται ότι είναι σεσημασμένος ενώ, πριν την παραβίαση του Smart είχε ανοίξει άλλα οκτώ οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στην Ιπποκράτους.