Επίθεση στον Μητροπολίτη Ναυκρατίδος Παντελεήμονα σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας

Διέκρινε και δημοσιογράφους από την Πάτρα

Θύμα αγνώστων έπεσε χθες ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτης Ναυκράτιδος Παντελεήμων στο εστιατόριο “Αθηναϊκόν” στο κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με πληροφορίες του “ekklisia online”.

 

 

 

Ο Δεσπότης είχε πάει για φαγητό μαζί με έναν Ιερέα όταν μια ομάδα αγνώστων, μεταξύ των οποίων διέκρινε και δημοσιογράφους από την Πάτρα, άρχισαν να τον προσβάλλουν, να του φωνάζουν και να τον προπηλακίζουν προφανώς μπερδεύοντάς τον με κάποιον άλλο.

Στη συνέχεια ο Δεσπότης αποχώρησε σοκαρισμένος αλλά οι δράστες δεν περιορίστηκαν εκεί, τον ακολούθησαν και τον κυνηγούσαν κυριολεκτικά με μια κάμερα στο χέρι στην οδό Μητροπόλεως φωνάζοντας ότι αυτός είναι που έχει φάει τα λεφτά και άλλα τέτοια.

Είναι βέβαιο ότι οι δράστες πέρασαν τον Μητροπολίτη Παντελεήμονα για άλλο πρόσωπο Ιερέα που απασχολεί την καθημερινότητα.

Να σημειωθεί πως ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας είναι από τους πιο φωτισμένους Ιεράρχες, με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και ελάχιστους πόρους ποιμαίνει την Ιεραποστολή στην Αφρική.

Εν συνεχεία κατετέθη μήνυση κατ’ αγνώστων στο ΑΤ Κυψέλης, όπου διαμένει ο Μητροπολίτης.