Επίθεση με πέτρες στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα του δήμου Σαρωνικού

Ευτυχώς, δεν υπήρξε τραυματισμός

Ήταν 2.30 το πρωί όταν άγνωστοι στη πλατεία Καλυβίων, πέταξαν πέτρες στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σαρωνικού χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

 

 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του in.gr η «επίθεση» με πέτρες οφείλεται σε «διαφορές» του Γενικού Γραμματέα με μερίδα ατόμων που συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία στα Καλύβια και όπως λέγεται βάζουν μουσική αρκετά δυνατά δημιουργώντας ενόχληση στους περιοίκους.

Ο Γενικός Γραμματέας και πάντα σύμφωνα με πληροφορίες κατά το παρελθόν είχε επιχειρήσει – άγνωστο με ποιο τρόπο και ένταση – να διαλύσει αυτές τις συγκεντρώσεις, με συνέπεια να εικάζεται πως ότι έγινε, έγινε λόγω προηγούμενων εντάσεων που είχαν δημιουργηθεί, αλλά αυτό προκύπτει μόνο ως συμπέρασμα και από πληροφορίες.

Την σφοδρή καταδίκη του για την επίθεση στην οικία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σαρωνικού Μιλτιάδη Κλάπα εξέφρασε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, καλώντας όλους τους πολίτες και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να πράξουν το ίδιο. Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με πέτρες στην οικία του Γ. Γ. Μιλτιάδη Κλάπα και καλούμε τους συνδημότες μας και όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να πράξουν το ίδιο.

Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτές τις ενέργειες ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν.

Δηλώνουμε αποφασισμένοι να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου οι ένοχοι να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές πράξεις που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη»

Πηγή: in.gr