Έγκλημα στη Δάφνη: Είχε γίνει καταγγελία – Τι λένε οι γείτονες

Το σοκαριστικό στοιχείο που έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση είναι η ανάρτηση μιας κοπέλας στα social media

Σοκ έχει προκαλέσει από το μεσημέρι της Παρασκευής νέα δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της, με λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

 

Οι γείτονες της πολυκατοικίας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη όπου έγινε ο φόνος, περιγράφουν ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά, ο 40χρονος συζυγοκτόνος με την 31χρονη γυναίκα του.

Ο 40χρονος διατηρεί ψητοπωλείο στην περιοχή ενώ εδώ και δύο χρόνια που έμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν είχαν αναπτύξει καμία ιδιαίτερη σχέση με τους υπόλοιπους ενοίκους.

 

Τι περιγράφουν οι γείτονες για το ζευγάρι

Όπως αναφέρει ένοικος της πολυκατοικίας στις 11 Ιουλίου το ζευγάρι είχε τσακωθεί τόσο έντονα που η ίδια έφτασε στο σημείο να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία: «Τουλάχιστον δύο χρόνια μένουν εδώ ακριβώς στο διπλανό διαμέρισμα. Το εύρος των ηλικιών τους είναι 35 με 40 χρονών. Ήταν ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά, δεν έσκασε κάτι ξαφνικό. Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει καταγγελία στην αστυνομία γιατί είχαν τσακωθεί την ημέρα εκείνη και ακούγονταν στην πολυκατοικία.

Η αστυνομία ήρθε την ημέρα εκείνη, πέρασε το περιπολικό από κάτω και μέχρι εκεί. Δεν νομίζω οι αστυνομικοί να τους χτύπησαν την πόρτα, δεν έκαναν κάτι. Με την διαχειρίστρια είπαμε πως κάποιος έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και την κάλεσα τελικά εγώ. Γενικά ακούγαμε φασαρία δεν μπορώ να περιγράψω, αν την χτυπούσε δεν ξέρω. Δεν γνωρίζαμε ούτε τα ονόματά τους. Η μόνη φορά που μας χτύπησαν την πόρτα ήταν την περίοδο της καραντίνας, που χρειάστηκε ο γιος τους εξαιτίας της τηλεργασίας τον κωδικό του ίντερνετ γιατί τους το είχαν κόψει».

 

 

«Τελικά την σκότωσε»

Το σοκαριστικό στοιχείο που έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση είναι η ανάρτηση μιας κοπέλας στα social media, της οποίας η καταγγελία φέρεται να σχετίζεται με το έγκλημα στη Δάφνη, δεδομένου ότι χρονικά συμπίπτει και η καταγγελία για τον έντονο καυγά.

 

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!» αναφέρει στην καταγγελία της η κοπέλα η οποία έκανε σήμερα ανάρτηση αναφέροντας: «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».