Χαλάνδρι: Φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου έκρυβαν τον γνωστό επιχειρηματία (Φώτο)

Οι αστυνομικές αρχές έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα προκειμένου να εντοπίσουν κι άλλους συνεργους

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες από το ισόγειο διαμέρισμα που έκρυβαν για 60 ημέρες τον γνωστό επιχειρηματία, Γιώργο Κυπαρίσση.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το διαμέρισμα έχει ίχνη από την σήμανση καθώς οι Αστυνομικές Αρχές το έκαναν φύλλο και φτερό προκειμένου να εντοπίσουν κι άλλους συνεργούς.
xalandri__4_
xalandri__1_
xalandri__2_
xalandri__3_

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 45χρονου που εμπλέκεται στην απαγωγή του Κυπαρίσση, χθες το απόγευμα στο Χαλάνδρι, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα από τα δυο κρησφύγετα της συμμορίας.

Το σπίτι βρίσκεται στην οδό  Πελοποννήσου κοντά στην Αττική οδό ενώ δίπλα βρίσκεται ένα νηπιαγωγείο. Οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» τον χώρο ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των 500.000 ευρώ που αποτελούν το δεύτερο πακέτο από τις 800.000 ευρώ των λύτρων που κατέβαλε η οικογένεια για την απελευθέρωση του βασιλιά των ανταλλακτικών συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα ενοικίαζε ο 45χρονος συλληφθείς από το Καζακστάν. Το σπίτι αυτό είναι το δεύτερο κρησφύγετο των απαγωγέων του Κυπαρίσση στο οποίο τον κρατούσαν επί 64 ημέρες.  Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ούτε όπλα, ούτε χρήματα, αλλά εντοπίστηκαν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς του Κυπαρίσση. Αυτός φαίνεται να βοηθήσε και στον εντοπισμό του σπιτιού με βάση πληροφορίες που έδωσε στην αστυνομία.