Άρτα: Λήστεψαν ηλικιωμένη που τους έδωσε να πιούν νερό

Τρεις άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν την υψηλή θερμοκρασία για να κλέψουν την ηλικιωμένη

Προσπάθησε να κάνει το καλό μία ηλικιωμένη γυναίκα, όταν την βρήκαν στην αυλή του σπιτιού της στην Άρτα τρεις άγνωστοι, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, που άρχισαν να την παρακαλούν να τους δώσει λίγο νερό για να ξεδιψάσουν καθώς η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή.

Η άτυχη γριούλα έτρεξε αμέσως να τους φέρει νερό και ποτήρια, χωρίς να υποψιάζεται τι θα ακολουθούσε, καθώς οι γυναίκες προθυμοποιήθηκαν να την βοηθήσουν και την ακολούθησαν στην κουζίνα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον άνδρα να τρυπώσει στην κρεβατοκάμαρά της και να ξετρυπώσει το μικρό χρηματικό ποσό που είχε απομείνει από την πενιχρή σύνταξή της.

Στη συνέχεια, οι ευχαρίστησαν την ηλικιωμένη και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Η γυναίκα αντιλήφθηκε αργότερα ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια, όπου της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων και αναγνώρισε τους δράστες. Σε βάρος των τριών Ελλήνων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού, αλλά δεν εντοπίστηκαν για να συλληφθούν και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Πηγή: protothema.gr