Αρκαλοχώρι: Κακός χαμός με πατέρα και γιο σε αστυνομικό Τμήμα

Μία προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου ενός νεαρού από την περιοχή με αφορμή την οδηγική του συμπεριφορά είχε επεισοδιακή τροπή

Μία προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου ενός νεαρού από την περιοχή με αφορμή την οδηγική του συμπεριφορά είχε επεισοδιακή τροπή το βράδυ της Πέμπτης.

Καταγγέλλεται ότι τόσο ο νεαρός όσο και στην συνέχεια ο πατέρας του, ο οποίος κατέφθασε στην πορεία στο Τμήμα, ξυλοκοπήθηκαν από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, υποστηρίζεται ότι ήταν η κατάσταση του γιου τέτοια που ζήτησε να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου λόγω έντονης αδιαθεσίας, ενώ στην συνέχεια ζήτησαν να μεταφερθούν και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα και ενώ πατέρας και γιος καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν επίθεση από τους αστυνομικούς, αστυνομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι έγινε ακριβώς το αντίθετο.

Την προσαγωγή του γιου στο Αστυνομικό Τμήμα την έκανε πλήρωμα του ΤΑΕ. Ο νεαρός φέρεται αρχικώς να αντέδρασε έντονα, στην συνέχεια όμως και αφού του πέρασαν χειροπέδες, έδειξε να ηρεμεί. Αποχώρησαν οι αστυνομικοί του ΤΑΕ και στο Τμήμα παρέμειναν δύο ένστολοι της υπηρεσίας.

Υποστηρίζεται ότι τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα όταν κατέφθασε στο Τμήμα ο πατέρας. Στη θέα του πατέρα, ο γιος ξεσηκώθηκε και άρχισε πάλι να αντιδρά. Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι εκείνοι δέχθηκαν επίθεση και τα υπηρεσιακά τους ρούχα έγιναν «κομμάτια» από τα σκισίματα, φέρουν δαγκωματιές και χτυπήματα, στην προσπάθεια τους να συγκρατήσουν τους δύο και να μην το «σκάσουν» από το Τμήμα.

Σήμερα μάλιστα θα εξεταστούν από ιατροδικαστή ενώ σε βάρος πατέρα και γιου, οι οποίοι κρατούνται, σχηματίζεται δικογραφία για αντίσταση, απειλή, εξύβριση και σωματικές βλάβες. Και οι δύο πολίτες όμως καταγγέλλουν ότι αντίστοιχα εκείνοι ήταν που έπεσαν θύματα βίας μέσα στο Τμήμα.