Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ στο Πήλιο – Ψάχνει άνδρα που μαχαίρωσε 43χρονο

Είχε προηγηθεί λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. γιά 35χρονο, που μαχαίρωσε στην κοιλιά άνδρα μετά από λογομαχία σε χωριό του Πηλίου και εξαφανίστηκε.

 

 

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο δράστης, αλβανικής καταγωγής μαχαίρωσε έναν 43χρονο συμπατριώτη του και γείτονά του, όταν το βράδυ της Πέμπτης (10/11) ξεκίνησε λογομαχία, λόγω προσωπικών διαφορών, οι τόνοι ανέβηκαν.

Έτσι, κάποια στιγμή ο 35χρονος, μπροστά στα μάτια του πατέρα του, που επίσης βγήκε από το σπίτι να δει τι συμβαίνει, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον 43χρονο.

Ο 35χρονος δράστης και ο πατέρας του, αμέσως μετά το επεισόδιο έβαλαν βιαστικά δύο βαλίτσες στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν και παρά τις έρευνες των Αρχών δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα.

Στο σημείο της συμπλοκής και του τραυματισμού δεν κλήθηκε ασθενοφόρο και τον τραυματία μετέφερε στο Νοσοκομείο η σύζυγός του, με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Η κατάσταση της υγείας του 43χρονου είναι σταθερή, καθώς χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου.