Αλέξανδρος Κολυβάς: «Εντελώς αφελής ο τρόπος» λέει ο δικηγόρος του πρώην παίχτη ριάλιτι που μετέφερε ναρκωτικά

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παίκτης ριάλιτι βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού

Για όσα υποστήριξε ο Αλέξανδρος Κολυβάς, ο πρώην παίχτης ριάλιτι που συνελήφθη στην Κατερίνη για διακίνηση ναρκωτικών, μίλησε ο δικηγόρος του παρουσιάζοντας μέρος της υπερασπιστικής γραμμής.

 

 

 

Όπως είπε, ο Αλέξανδρος Κολυβάς ήταν «πρωτόπειρος, δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές» και αυτό προκύπτει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, από το γεγονός ότι οδηγούσε πολυτελές αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες που θα μπορούσε να ελεγχθεί ανά πάσα στιγμή.

«Δεν είχε τη σωστή κρίση ως μη επαγγελματίας διακινητής ναρκωτικών να αντιληφθεί το γεγονός ότι η διακίνηση ναρκωτικών δεν γίνεται με μία Mercedes χωρίς πινακίδες» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, Γιώργος Τζίκας.

Ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Κολυβά υποστήριξε, επίσης, ότι ο πελάτης του αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα «χρωστούσε 3 νοίκια, ήταν έτοιμοι να του κάνουν έξωση από το μαγαζί και γι’ αυτό αποδέχθηκε για 1.000 ευρώ να κάνει τη μεταφορά αλλά δεν γνώριζε την ποσότητα».

«Ήταν εντελώς αφελής ο τρόπος του. Ήταν σαν να έλεγε σταματήστε με» πρόσθεσε ο δικηγόρος του πρώην παίχτη ριάλιτι.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Αλέξανδρος Κολυβάς αναμένεται να μεταχθεί μέσα στην εβδομάδα στις φυλακές Κορυδαλλού με την δικάσιμο να εκτιμάται ότι θα προσδιοριστεί σε 8-10 μήνες.

Δείτε βίντεο: