Ασπρόπυργος: «Περιμέναμε το παιδί και δεν ερχόταν» – Στιγμές αγωνίας για του γονείς του 6χρονου (Βίντεο)

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι χθες το απόγευμα ένα παιδί μόλις 6 ετών παρέμεινε σε σχολικό λεωφορείο κλειδωμένο επί δύο ώρες.

 

Τα δραματικά λεπτά μέχρι να βρεθεί ο 6χρονος γιος του περιγράφει στο protothema.gr ο πατέρας του παιδιού που παρέμεινε κλειδωμένο για δύο ώρες στο σχολικό λεωφορείο στον Ασπρόπυργο, χθες το μεσημέρι.

 

 

Όπως λέει, οι γονείς περίμεναν το παιδί να επιστρέψει στις 4.30, καθώς το κουδούνι του σχολείου χτυπά μισή ώρα πριν.

“Το παιδί μου επέστρεφε από το σχολείο με το σχολικό λεωφορείο. Είχε σχολάσει στις 4 η ώρα. Δεν το έφεραν εδώ στο σπίτι. Το περιμέναμε το λεωφορείο περίπου στις 4.30”, τονίζει ο πατέρας του 6χρονου.

Παράλληλα, εξηγεί πως το δρομολόγιο είχε αργήσει και την Πέμπτη, με αποτέλεσμα οι γονείς να περιμένουν μισή ώρα μέχρι να φτάσει το σχολικό στο σπίτι τους. Αλλά μάταια, όπως αποδείχθηκε…

“Προχθές είχε αργήσει πάλι, είχαν έρθει στις 5 παρά τέταρτο. Οπότε δώσαμε μια παράταση μέχρι τις 5 παρά τέταρτο. Αλλά το παιδί δεν ήρθε”.

Η ώρα περνούσε και το παιδί δεν εμφανίστηκε. Τότε, οι γονείς του έστειλαν ένα συγγενικό τους πρόσωπο στο σχολείο για να ψάξει τον 6χρονο.

Στη συνέχεια ειδοποίησαν την Αστυνομία και το παιδί βρέθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα να κοιμάται στο σχολικό λεωφορείο.