Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά: Πήραν ταξί γιατί είχαν πιεί και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής στους δρόμους των Χανίων

Άτυχο στάθηκε ένα παντρεμένο ζευγάρι στα Χανιά τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

 

 

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, το ζευγάρι είχε βγει να διασκεδάσει σε νυκτερινό μαγαζί και καθώς είχαν πιει αρκετά, αποφάσισαν ότι θα ήταν σωστό να μη γυρίσουν σπίτι με τη μηχανή, αλλά να πάρουν ταξί για να μην κινδυνεύσουν στον δρόμο.

Έτσι κάλεσαν ταξί, επιβιβάστηκαν και φτάνοντας στα Λενταριανά, σε μια από τις διασταυρώσεις, ένα άλλο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το ταξί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και το ζευγάρι, και ο ταξιτζής!

Οι τραυματισμοί, ευτυχώς, δεν αποδείχθηκαν σοβαροί αλλά το ζευγάρι και ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων με μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος.

Ο νεαρός οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν κινδύνεψε. Στις φωτογραφίες παρακάτω φαίνεται ότι ο σύζυγος αποκόμισε χτύπημα στο κεφάλι, ενώ η σύζυγος έχει έναν μεγάλο μώλωπα στο μάτι και στο μέτωπο.

Κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής στους δρόμους των Χανίων

Μιλώντας στο zarpanews.gr, o παθών δήλωσε ότι ήταν κάτι που με τίποτα δεν περίμενε:

«Εμείς πήγαμε να κάνουμε το σωστό, είχα σκεφτεί ότι δεν έπρεπε να οδηγήσω γιατί είχαμε πιει. Αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχουμε αυτή την κατάληξη. Τι θα γίνει με τα νέα παιδιά, τι θα γίνει με ανεύθυνους οδηγούς; Και που μιλάμε τώρα είναι τύχη», είπε, ο άνδρας.