Απίστευτες δηλώσεις νεαρού που γύρισε από νησί: Πίναμε σαν σαύρες ιδρωμένοι, ο κορωνοϊός ήταν το λιγότερο

Δείτε το βίντεο...

Έχει γίνει κάτι σαν μόδα το φετινό καλοκαίρι: Νεαροί διαγωνίζονται για την πιο σαχλή ατάκα σε δημοσιογράφο που κάνει ρεπορτάζ είτε στο λιμάνι του Πειραιάς, είτε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Το λιμάνι του Πειραιά αυτές τις μέρες έχει την τιμητική του, καθώς οι κάμερες είναι μονίμως στημένες εκεί, είτε για τους ταξιδιώτες που φεύγουν για τις διακοπές τους, είτε για αυτούς που έρχονται.

Είναι πλέον καθημερινό το φαινόμενο να έχουμε νεαρούς να προσπαθούν να κάνουν αστεία δήλωση στην κάμερα, ωστόσο…11 στις δέκα φορές το αποτέλεσμα είναι μια cringe ατάκα που δεν κάνει κανέναν να γελάσει!

Σειρά είχε σήμερα ένας νεαρός, ο οποίος γυρνούσε από τις διακοπές του και… επιχείρησε να περιγράψει με χιούμορ πως πέρασε στις διακοπές του.

Το ρεπορτάζ που προβλήθηκε χθες το απόγευμα στον Alpha αφορούσε την δεύτερη κατηγορία, καθώς κεντρικό θέμα του ήταν οι νεαροί που γυρίζουν και έχουν κολλήσει κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να τον μεταδώσουν σε όσους είναι στην Αθήνα.

Από όσους μίλησαν, την παράσταση έκλεψε ένας παραστατικός νεαρός, ο οποίος ξεχώρισε , λέγοντας: «Ήμασταν έξω στα μαγαζιά. Πίναμε σαν σαύρες και ήμασταν ο ένας κολλητά στον άλλον, ιδρωμένοι… Ο κορωνοϊός ήταν το λιγότερο που κολλάγαμε».

Δείτε το βίντεο…