Απαγωγή 6χρονου: Παρόμοια υπόθεση στην Κύπρο, πάλι με Νορβηγό πατέρα (Bίντεο)

Ωστόσο, η υπόθεση είχε διαφορετική κατάληξη, αφού η μητέρα στην Κύπρο είχε εξασφαλίσει δικαστικές αποφάσεις που της έδιναν την επιμέλεια του παιδιού

Η υπόθεση της αρπαγής του 6χρονου Ράινερ από την Κηφισιά δεν είναι η μοναδική περίπτωση που ένα παιδί μπαίνει στη μέση της διαμάχης των γονέων του.

Μία παρόμοια περίπτωση είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια στην Κύπρο, με ένα κοριτσάκι, το οποίο έμενε με τη μητέρα του στο νησί, ωστόσο ο Νορβηγός πατέρας του, το ήθελε μαζί του.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο Live News στο MEGA ο Λάρης Βραχίμης, δικηγόρος που είχε χειριστεί την υπόθεση, η πρώτη απόπειρα του πατέρα να κρατήσει το παιδί ήταν σε ολιγοήμερες διακοπές που έκανε με τη μητέρα τους στη Νορβηγία.

Ωστόσο, οι Αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα και το παιδί επέστρεψε μαζί με τη μητέρα του στην Κύπρο.

Έπειτα, ο πατέρας έκανε δύο απόπειρες απαγωγής της κόρης του, με τη δεύτερη να είναι επιτυχημένη, αφού την άρπαξε μπροστά από το σχολείο και στη συνέχεια, μέσω Τουρκίας, βρέθηκαν τελικά στη Νορβηγία.

Ωστόσο, η μητέρα είχε εξασφαλίσει δικαστικές αποφάσεις που της έδιναν την επιμέλεια του παιδιού, με αποτέλεσμα το κορίτσι να γυρίσει ασφαλές στην Κύπρο.