Ανάρτηση ελπίδας από τον Θύμιο Μπούγα – Βελτιώνεται η ακοή του

Το «ευχαριστώ» του σε όσους τον στήριξαν

Με σταθερά, αλλά σημαντικά, βήματα προχωρά στη νέα του ζωή ο Θύμιος Μπουγάς που το περασμένο καλοκαίρι έζησε μια δυσάρεστη εμπειρία με επίθεση σε βάρος του και bullying από νεαρά άτομα στον Πύργο.

 

 

 

Ο 39χρονος επισκέπτεται συχνά πλέον όλους αυτούς που έχουν προσφερθεί να τον βοηθήσουν στην αποκατάσταση των κοινωνικών προβλημάτων, αλλά και τον ζητημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούσαν επί πολλά χρόνια.

“Σας ευχαριστώ όλες κι όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη. Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες” ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε πρόσφατα στο λογαριασμό του στο Twitter.

Σε ένα άλλο μήνυμα του στο προφίλ του στο Facebook, αναφέρθηκε στο βήμα που έκανε για τη βελτίωση της ακοής του, ένα πρόβλημα που είχε επισημάνει από την αρχή που ήρθε σε επαφή με την Αστυνομία και τους φορείς που θέλησαν να τον βοηθήσουν. Και πλέον με την προσφορά της εταιρίας “akouson” μπορεί και «ακούει» τη ζωή.

“Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Ξέρετε ότι έχω ενα πολύ μεγάλο πρόβλημα με την ακοή μου εδώ και πολλά χρόνια. Θα ήθελα να πώ ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Nikos Vrailas, στην ομάδα του, σε όλη την εταιρία Άκουσον που χάρη στα ακουστικά που μου προσφέρανε μπορώ να ανταπεξέλθω στην δουλειά μου και στη ζωή μου γενικότερα. Διαφορετικά, δεν θα τα κατάφερνα λόγω του πολύ μεγάλου βαθμού βαρηκοΐας που έχω. Σας ευχαριστώ και πάλι, καλό βράδυ”.