Άμεση αντίδραση Πιτσιλή για επίθεση σε εφοριακό στην Κεφαλονιά: «Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες»

«Οι εργαζόμενοί μας καθημερινά διακυβεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα, προσπαθώντας να τιμήσουν τον όρκο τους», δήλωσε

Άμεση ήταν η αντίδραση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, σε σχέση με την επίθεση, που δέχτηκε η ελεγκτής στην Κεφαλονιά, όπου μαζί με συναδέλφους της διενήργησαν έλεγχο σε πιτσαρία στο Αργοστόλι.

Πιο αναλυτικά, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, αφού ζήτησε άμεση και εις βάθος ενημέρωση από τους επικεφαλής των υπηρεσιών, στις οποίες ανήκει το εν λόγω κλιμάκιο ελεγκτών, καθώς και από τη νομική υπηρεσία της Αρχής, επικοινώνησε με την υπάλληλο της ΑΑΔΕ, όπου και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του εκ μέρους της υπηρεσίας και του συνόλου των συναδέλφων της.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι η υπηρεσία θα της παρέχει κάθε νομική κάλυψη και υποστήριξη, στη διαδικασία, που θα ξεκινήσει κατά των δραστών.

«Οι εργαζόμενοί μας, οι άνθρωποί μας καθημερινά διακυβεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα προσπαθώντας να τιμήσουν τον όρκο τους, να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο. Είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή. Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους επικεφαλής των αρμοδίων υπηρεσιών.