Άλκης Καμπανός: Αύριο η τελετή για την ονοματοδοσία του δρόμου προς τιμήν του 19χρονου

Η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του νεαρού συνεχίζεται σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Αύριο 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η μετονομασία της οδού Θ. Γαζή σε οδό «Άλκη Καμπανού» προς τιμήν του αδικοχαμένου 19χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε την 1η Φεβρουαρίου 2022.

 

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση έλαβε χώρα, ενώ ο Άλκης καθόταν μαζί με φίλους του στα σκαλιά πολυκατοικίας επί της οδού Θ. Γαζή και συζητούσαν.

Η ειδική εκδήλωση για τη μετονομασία του δρόμου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 9.30 πμ στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου, όπως μεταδίδει το GRTimes.gr

Στην τελετή θα παραστούν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και βέβαια μέλη της οικογένειας και στενοί συγγενείς του Άλκη.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης η μετονομασία της οδού Γαζή σε Άλκη Καμπανού, στη μνήμη του 19χρονου φοιτητή που έχασε τη ζωή του την 1η Φεβρουαρίου 2022 σε δολοφονική επίθεση με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή της Χαριλάου.

Πλάνταξε στο κλάμα ο Μπρένταν Φρέιζερ – Κέρδισε το Όσκαρ και «λύγισε»
Tο αίτημα για μετονομασία είχε κατατεθεί από τον Α.Σ. Άρη, μέσω επιστολής προς τον δήμο Θεσσαλονίκης. Άμεσα συνεδρίασε η Επιτροπή Ονοματοθεσίας – Μετονομασίας οδών, πλατειών ή συνοικιών του κεντρικού δήμου που το ενέκρινε αποστέλλοντας τον φάκελο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

 

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.