Αγωνία στον Πύργο: Αγνοείται ο 39χρονος Θύμιος που έπεσε θύμα bullying (Βίντεο)

Πανελλήνια συγκίνηση αλλά και οργή έχει προκαλέσει η υπόθεση του Θύμιου, ενός νέου άντρα που έχει εξαφανιστεί μετά από ανελέητο bullying που υπέστη από τραμπούκους στον Πύργο που τον κορόιδευαν επειδή το πρόσωπό του καταστράφηκε σε ατύχημα

Σε βίντεο που αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη είχαν πάει στο σπίτι του τον έβριζαν χυδαία, πετούσαν βεγγαλικά και μετά επαίρονταν για την πράξη στο facebook.

Ο Θύμιος από τον Πύργο, που πέταξαν βεγγαλικά στο σπίτι του, που τον κυνήγησαν με τα μηχανάκια στους δρόμους της πόλης, αναζητείται από τις 4 Μαΐου.

Δεν άντεξε το άγριο bullying και χάθηκε.

Για να γλιτώσει από μια αγέλη τραμπούκων που έβγαλαν πάνω του όλα τα αρρωστημένα ένστικτα τους.

Εξαφανισμένος ο Θύμιος, εξαφανισμένοι και οι νεαροί καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί από την αστυνομία.

Μόνος, αβοήθητος, ευαίσθητος

Ο Θύμιος είναι 39 ετών. Φοράει πάντα μάσκα για να κρύψει το πρόσωπο του καθώς έχει παραμορφωθεί μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Χρησιμοποιεί ειδική συσκευή για να μιλήσει και να τραφεί.

«Θα ήθελα πιο πολύ να κοιτάξουνε να βρεθεί κάποιος γιατρός. Ας με πάρει ένα τηλέφωνο να κανονίσω και να πάω να με δει να δούμε τι μπορώ να κάνω, δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο» είχε δηλώσει ο 39χρονος.

Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος έγινε στόχος απίστευτου χλευασμού και εκφοβισμού.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ»  φαίνεται πως μία ομάδα από… νταήδες, μία συμμορία νεαρών με μηχανάκια και αυτοκίνητα, πλησιάζουν το σπίτι του.

Σε αυτό το σημείο ένας από τους νεαρούς βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού κρατώντας μία σωλήνα που μέσα έχει βεγγαλικά. Σημαδεύει το σπίτι και η η νύχτα γίνεται μέρα.

Οι νεαροί γελούν και φεύγουν εκστασιασμένοι για το άθλιο επίτευγμά τους.

Είχε πάει στην αστυνομία

«Την Κυριακή 1 Μαΐου είναι η πρώτη φορά που ο Θύμιος πάει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό και να ζητήσει βοήθεια» δήλωσε ο Γιώργος Μικελόπουλος στην Αγγελική Νικολούλη.

Τότε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα οι νεαροί στρεψοδικούν και τον λοιδορούν.

Η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας συνεχίζει να ψάχνει για τα ίχνη του Θύμιου, ενώ αρκετοί γιατροί έχουν εκφράσει τον ενδιαφέρον τους για να αναλάβουν την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει.

Έρευνες από την αστυνομία μετά τα βίντεο με το bullying στον Θύμιο

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει την έρευνα και συλλέγουν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο Θύμιος έχει φοβηθεί και πιθανότατα κρύβεται κάπου. Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμού του 39χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη και επικεντρώνονται κυρίως σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, καθώς θεωρούν πως μάλλον εκεί έχει βρει καταφύγιο.