Αφόρητη κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας

ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Αυξημένη κίνηση με μεγάλες καθυστερήσεις στην Αθηνών Λαμίας

Κηφισός: Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε στα κιγκλιδώματα, παρασύροντας και μια κολόνα της ΔΕΗ – Με δυσκολία η απομάκρυνση του οχήματος, δημιουργεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους.

Απίστευτη κίνηση και τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας με μια νταλίκα που έχασε τον έλεγχο στο ρεύμα καθόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Κηφισού.

Ο οδηγός της νταλίκας, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και διέσχισε κάθετα τον Κηφισό την ώρα της κίνησης στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, παρασύροντας και μια κολόνα της ΔΕΗ.

Από θαύμα δεν χάθηκαν ζωές γιατί από τύχη δεν περνούσε άλλο όχημα .

Μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει το κυκλοφοριακό χάος στην περιοχή, λόγω διακοπής της κυκλοφορίας, ενώ το φορτηγό δεν έχει απομακρυνθεί ακόμη από το δρόμο. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της τροχαίας προβλήματα στην κυκλοφορία εντοπίζονται στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από την γέφυρα της Λυκόβρυσης ως Τσούντα.

 

H κατάσταση αυτή τη στιγμή στους δρόμους: