Για 14η φορά στη σειρά, το Ducato κατακτά τον τίτλο “Best Motorhome Base 2022” από τους αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικόυ “Promobil”

Οι αναγνώστες του εξειδικευμένου σε θέματα αυτοκινούμενων τροχόσπιτων γερμανικού περιοδικού “Promobil”, ανακήρυξαν για 14η συνεχόμενη χρονιά, το Fiat Professional Ducato, ως “Best Motorhome Base Vehicle»

  • Το μοντέλο συνεχίζει να κυριαρχεί στην Ευρωπαϊκή αγορά, με τη συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων να βασίζονται στο Ducato.
  • Από το 1981, η οικογένεια του Ducato παράγεται στο εργοστάσιο Sevel, ενώ σε δέκα χρόνια περισσότεροι από 700.000 Ευρωπαίοι επέλεξαν το μοντέλο της Fiat Professional ως τη βάση για το αυτοκινούμενο τροχόσπιτό τους.
  • Επιπλέον του υψηλού επιπέδου αξιοπιστίας και αποδοτικότητας που χαρακτηρίζει διαχρονικά το μοντέλο, το νέο Ducato εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), νέα καμπίνα και νέους κινητήρες.

 

Το νέο Fiat Professional Ducato κατακτά για ακόμα μία χρονιά τον σημαντικότερο θεσμό στην κατηγορία των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, το “Best Motorhome Base”. Οι αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού “Promobil”, για 14η χρονιά στη σειρά επέλεξαν το Ducato ως την ιδανική βάση για την κατασκευή ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.

 

Στη διαχρονική επιτυχία του Ducato σημαντικό ρόλο έχει παίξει η αξιοπιστία, η αντοχή, αλλά και η έξυπνη αρχιτεκτονική του, αποτελώντας το πρώτο μοντέλο που σχεδιάστηκε με γνώμονα και αυτή την ιδιαίτερη κατηγορία οχημάτων, με περισσότερους από 700.000 ιδιοκτήτες στην Ευρώπη να το έχουν εμπιστευθεί μέχρι σήμερα.

 

Το νέο Ducato εφοδιάζεται με επιπλέον χαρακτηριστικά που το καθιστούν ακόμα πιο ελκυστικό, όπως η πλήρης λίστα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), αλλά και το νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων που προσφέρει εξαιρετική άνεση σε κάθε είδους διαδρομή. Παράλληλα, διαθέσιμη είναι μια ευρεία γκάμα κινητήρων Diesel προδιαγραφών Euro 6D-Final με κυβισμό 2.2 λίτρα και απόδοση –ανάλογα με την έκδοση- 120, 140, 160 και 180 ίππων.

Για 14η φορά στη σειρά, το Ducato κατακτά τον τίτλο “Best Motorhome Base 2022” από τους αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικόυ “Promobil”

Με την απόκτηση  ενός αυτοκινήτου μέσω του διαδικτύου να κερδίζει δημοτικότητα, η Fiat Professional δημιούργησε ειδικά για τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα την ιστοσελίδα www.fiatcamper.com, αλλά και την ψηφιακή 3D έκθεση https://www.fiatcamper.com/en/virtual-showroom, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξατομικεύσουν το δικό τους αυτοκινούμενο τροχόσπιτο