Αυγενάκης για 16χρονο πυγμάχο: «Να χυθεί άπλετο φως»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με μήνυμά του υποστήριξε πως πρέπει να χυθεί άπλετο φως σε όλες τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου. Καλύπτει τα έξοδα κηδείας και διοργανώνει υποτροφία και τουρνουά στη μνήμη του η ομοσπονδία πυγμαχίας

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό από τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου. Η ελληνική πυγμαχία βυθίστηκε στο πένθος από το τραγικό συμβάν, με τους ανθρώπους που ήταν κοντά στον νεαρό πρωταθλητή να είναι συγκλονισμένοι, όπως προφανώς σε κατάσταση σοκ είναι και η οικογένειά του.

Με μήνυμά του στο Twitter, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, υποστήριξε πως η έρευνα των Αρχών θα πρέπει να φτάσει ως το τέλος έτσι ώστε να φωτίσει όλες τις άγνωστες πτυχές του θανάσιμου τραυματισμού του παιδιού.

«Η αθλητική οικογένεια της χώρας μας θρηνεί τον χαμό του νεαρού πυγμάχου πρωταθλητή, Βασίλη Τόπαλου. Πολλά τα ερωτηματικά, αλλά είμαι βέβαιος ότι η εν εξελίξει έρευνα θα ρίξει άπλετο φως σε κάθε πτυχή των αδιευκρίνιστων συνθηκών του θανάσιμου τραυματισμού του», έγραψε ο κ. Αυγενάκης.