Ο Αρτεµίου και κάτι πληρωµές επί ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο – Τι συνέβη με τον δικηγόρο που περνούσε συχνά το κατώφλι του Μαξίμου

Δεν θα αργήσει η ώρα που θα μάθουμε νέα

Γιάννης Κουρτάκης

 

Υποθέτω ότι τον θυμάστε εκείνο τον δικηγόρο των offshores, τον Αρτέμη τον Αρτεμίου, που είχε ένα πολύ μεγάλο και φημισμένο δικηγορικό γραφείο στην Κύπρο.

Εκείνον τον μουσάτο τύπο, που έκανε διάφορα ταξίδια με τον Νικολάκη τον Παππά (αλήθεια, πού χάθηκε ο Νίκος;) και που πολλές φορές (ο Αρτεμίου) είχε περάσει (επί ΣΥΡΙΖΑ) το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.

Θα μου πείτε τώρα πού τον θυμήθηκα πίσω-πίσω… Ε, λοιπόν, εσχάτως, με αφορμή κάτι κουβέντες που κάνω, πέφτω διαρκώς στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Από τα λίγα κολλυβογράμματα που γνωρίζω από εταιρείες και offshores, έχω την αίσθηση ότι ο Αρτεμίου υπήρξε και χρήσιμος και πολύτιμος συνεργάτης (ενδεχομένως και φίλος) πολλών υπουργών του Τσίπρα.

 

Περίεργες εποχές

Επειδή στην Κύπρο άρχισαν να ψαχουλεύουν διάφορα (διάφοροι), έχω την αίσθηση ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα μάθουμε νέα για τον δικηγόρο των offshores και την εν Ελλάδι παρέα του. Και επειδή είναι περίεργες οι εποχές, δεν αναφέρομαι κατ’ ανάγκη σε άσχημα νέα!

 

 

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 24 Σεπτεμβρίου 2022