Εντολή Πατούλη για την ανάκληση αδειών των υπαλλήλων σε τμήματα συνδεόμενα στην Πολιτική Προστασία

«Το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή» τόνισε ο Γ. Πατούλης

Εντολή για την ανάκληση των πάσης φύσεως αδειών υπαλλήλων, οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται με δράσεις Πολιτικής Προστασίας, έδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, υπό τον συντονισμό του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Γιάννη Σελίμη.

Ειδικότερα, δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης και προκειμένου η Περιφέρεια να παρέχει στο ακέραιο τις υπηρεσίες της, σε όλους τους πολίτες, αυτή την κρίσιμη στιγμή, ανακαλούνται οι άδειες υπαλλήλων των Τεχνικών Υπηρεσιών, των Διευθύνσεων Υποδομών, Υγείας, Υγειονομικού Ελέγχου, Κοινωνικής Μέριμνας, Περιβάλλοντος κ.λπ.

Με αφορμή τη σχετική απόφαση ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει: «Το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στις καταστροφικές συνέπειες της φωτιάς. Η Περιφέρεια Αττικής ήταν από την πρώτη στιγμή της κρίσης στην πρώτη γραμμή και εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλα τα μέτωπα της καταστροφικής πυρκαγιάς, θέτοντας στη διάθεση του κρατικού μηχανισμού ανθρώπινους πόρους και το σύνολο των διαθέσιμων τεχνικών μέσων».