Βέροια: Αναζητείται ο οδηγός του τροχαίου δυστυχήματος – Σοβαρή η κατάσταση 37χρονης (Βίντεο)

Άφαντος, αν και έχει ταυτοποιηθεί, παραμένει ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε μια μητέρα με τις δυο τις κόρες στη Βέροια, σκοτώνοντας ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι

Το μαύρο αυτοκίνητο ανήκει σε έναν 29χρονο γείτονα της οικογένειας, κάτοικο της Παλαιόχωρας Ημαθίας, ο οποίος, αμέσως μετά το δυστύχημα, εγκατέλειψε τα θύματά του και το όχημα και εξαφανίστηκε.

Ήδη, έχει λήξει το χρονικό περιθώριο του αυτοφώρου, και, παρά τις έρευνες της αστυνομίας, ο οδηγός δεν έχει βρεθεί.

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ όταν η 37χρονη μητέρα μαζί με τις δύο κόρες της, 15 και 11 ετών, επέστρεφαν πεζή στο σπίτι τους. Μέσα στο σκοτάδι, ένα μαύρο ΙΧ έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους, πριν μητέρα και παιδιά προλάβουν να αντιδράσουν.

«Μόλις ακούσαμε τον θόρυβο, ήρθαμε εδώ να βοηθήσουμε, να βάλουμε ένα χεράκι. Ήταν τραγικό το περιστατικό», λένε μάρτυρες.

Μαζί τους ήταν και ο ανήλικος γιος της οικογένειας ο οποίος πρόλαβε και έσπρωξε τη μητέρα και τη μικρότερη κόρη, όχι όμως και τη μεγαλύτερη αδερφή του, που εκσφενδονίστηκε 50 μέτρα μακριά.

Οι κάτοικοι του χωριού έτρεξαν να βοηθήσουν, όμως μέσα στο σκοτάδι δεν μπόρεσαν να δουν το άτυχο 15χρονο κορίτσι.

«Η μητέρα της είπε ‘έχω και την άλλη’ και πήρα τηλέφωνο τα παιδιά και είπα ‘ψάξτε είναι κι η άλλη κοπέλα εκεί. Και έψαξαν και την βρήκαν», λένε κάτοικοι της περιοχής.

Τραγωδία για τον πατέρα της οικογένειας

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος μόνος του το απόγευμα του Σαββάτου κήδεψε τη μεγαλύτερη κόρη του, αφού η σύζυγος και η μικρότερη κόρη του νοσηλεύονται μετά το δυστύχημα.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Βέροιας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 37χρονη μητέρα.