Ο Τζορτζ Τσούνης στην τούρκικη πρεσβεία, τα δημοσκοπικά έργα και ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ και μια επίσκεψη κορυφής στο Action 24

Έχοντας προφανώς συνάντηση με τον ομόλογό του

Ο Αμερικανός πρέσβης στην τούρκικη πρεσβεία
Ένας φίλος μου απ’ αυτούς, που συχνάζουν στην πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου, εκεί που περίμενε να δει κάποιον υπουργό, εντόπισε στην απέναντι πλευρά του δρόμου τον Αμερικανό πρέσβη Τζορτζ Τσούνη. Μάλιστα, όπως μου είπε ο άνθρωπός μου, ο συγκεκριμένος, πέρασε το κατώφλι της τούρκικης πρεσβείας, έχοντας προφανώς συνάντηση με τον ομόλογό του, της Τουρκίας. Επειδή οι μέρες είναι πονηρές έκρινα σκόπιμο ν αφήσω εδώ την σχετική πληροφορία.

Η εμπλοκή του αντιπεριφερειάρχη στην υπόθεση της 12χρονης
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες σε σχέση με την εμπλοκή (και) πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Μια απ’ αυτές τις φήμες, έκανε λόγο για την συμμετοχή εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχη της Αττικής στην δικογραφία που είχε σχηματιστεί. Ποια είναι τώρα η αλήθεια. Πήρα διάφορα τηλέφωνα σε διάφορες πηγές. Αυτό που μάζεψα είναι ότι στην σχηματισθείσα δικογραφία, συμπεριλαμβάνονται 55 ύποπτα πρόσωπα. Ήδη έχουν κληθεί πέντε και έχει ασκηθεί δίωξη σε τρεις εξ αυτών. Στους 55 που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, δεν υπάρχει κανένα πολιτικό πρόσωπο. Και όλα αυτά από την σοδιά που κατάφερα να μαζέψω μέχρι χθες αργά το βράδυ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο powergame.gr