Ψυρρή: Εκτεταμένους ελέγχους για τραπεζοκαθίσματα διενήργησε ο Δήμος Αθηναίων

Συνεχίζει τους ελέγχους για την κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου από καταστηματάρχες της εστίασης ο Δήμος Αθηναίων

Αντώνης Χρυσουλάκης

Εκτεταμένους ελέγχους στα καταστήματα της εστίασης για κατάληψη δημόσιου χώρου, πραγματοποίησε ο δήμος Αθηναίων στου Ψυρρή, το βράδυ της Πέμπτης (8/9). Οι υπάλληλοι του δήμου πραγματοποίησαν ελέγχους για παραπανίσια τραπεζοκαθίσματα. Όπως αναφέρουν πηγές μέσα από τον δήμο κάποια καταστήματα εστίασης βγάζουν στο πεζοδρόμιο παραπάνω τραπεζοκαθίσματα απ’ όσα δικαιούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε αρκετά μαγαζιά μετρώντας αποστάσεις και ελέγχοντας τα απαραίτητα έγγραφα. Υπενθυμίζεται ότι έχουν περάσει μονάχα 10 μέρες από όταν οι άνδρες του δήμου με τη βοήθεια εδικού φορτηγού, είχαν μαζέψει τα τραπεζοκαθίσματα από ένα από τα γνωστότερα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας. Τότε οι δημοτικοί υπάλληλοι αφού είχαν διαπιστώσει τις παραβάσεις, απομάκρυναν τα τραπεζοκαθίσματα και τα μετέφεραν με το φορτηγό σε αποθήκη του δήμου.

Όπως αναφέρουν αρμόδιοι στο timeline.gr οι δράσεις για τη διασφάλιση του κοινόχρηστου χώρου θα είναι συνεχείς και δεν πρόκειται να σταματήσουν.