Amazon: Χτυπάει την Apple με tablet στα 60 δολάρια

Η Amazon υπόσχεται στους πελάτες της μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από το προηγούμενο tablet της κατά 40% για έως και 10 ώρες περιήγησης

Επιστρέφοντας δυναμικά στο παιχνίδι του τεχνολογικού ανταγωνισμού, η Amazon ανακοίνωσε την Τετάρτη το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου tablet της, του tablet Fire 7 έναντι 60 δολαρίων.

 

Το tablet Fire 7 διατίθεται με ανταγωνιστική τιμή έναντι του πολύ ακριβότερου iPad της Apple και είναι λίγο ακριβότερο από ό,τι το προηγούμενο μοντέλο της Amazon. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα έκδοση, βασισμένη στις κριτικές των καταναλωτών, είναι ανανεωμένη, πιο εξελιγμένη και χωρίς τα «λάθη» του προηγούμενου μοντέλου

Η Amazon υπόσχεται στους πελάτες της μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από το προηγούμενο tablet της κατά 40% για έως και 10 ώρες περιήγησης. Το ενημερωμένο Fire 7 έχει επίσης έναν 30% ταχύτερο επεξεργαστή ο οποίος θα βοηθήσει το tablet να έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση στην πλοήγηση, σύμφωνα με την Amazon.

Το νέο tablet Fire 7 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από χθες, Τετάρτη, 18 Μαΐου και θα ξεκινήσει να αποστέλλεται στις 29 Ιουνίου. Διατίθεται σε μαύρο, jean και ροζ χρώμα.

Η Amazon παρουσίασε, επίσης, μια νέα έκδοση του Fire 7 Kids. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει αρχική τιμή τα 110 δολάρια και θα είναι επίσης διαθέσιμη από τις 29 Ιουνίου.