Πάτρα: Τι θα υποστηρίξει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας (Βίντεο)

Τι υποστηρίζει ο Μάνος Δασκαλάκης για την εν διαστάσει σύζυγό του

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε πως είχε επαφή με τον Μάνο Δασκαλάκη, το πατέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega Live News, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, όταν κληθεί να καταθέσει για τον θάνατο της Ίριδας, θα υποστηρίξει πως η Ρούλα όταν άκουσε την Ίριδα να γκρινιάζει το πρωί της 21ης Μαρτίου του 2021 στις 07:00 το πρωί, σηκώθηκε από το κρεβάτι για 30 δευτερόλεπτα. Η μητέρα είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πως πήγε, της έβαλε την πιπίλα και μετά απομακρύνθηκε από το δωμάτιο του μωρού.

Υπενθυμίζουμε πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου βρισκόταν στο σπίτι την ημέρα που βρέθηκε νεκρό το μωρό της οικογένειας μέσα στην κούνια του στις 11:30 το πρωί.

Το ακριβές χρονικό περιθώριο των 30 δευτερολέπτων φαίνεται πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου θα το στηρίξει λέγοντας πως εκείνη την ώρα που σηκώθηκε από το κρεβάτι η Ρούλα, ξύπνησε και η ίδια και ασχολήθηκε με το κινητό της γι αυτό και μπόρεσε να καθορίσει τον χρόνο.

Όσο αφορά την συνάντηση του κ. Λαμπρόπουλου με τον Μάνο Δασκαλάκη, αναφέρει πως είναι έκπληκτος με όσα έχουν βγει στην επιφάνεια για την Ρούλα Πισπιρίγκου, πως δεν είχε καμία υπόνοια και ότι δέκα χρόνια που ζούσε μαζί της δεν είχε καταλάβει πως ήταν ικανή για κάτι τέτοιο.

Επιπλέον αναφέρει πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχει πληροφορηθεί και έχει επιβεβαιώσει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σχεδίαζε να στείλει μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν και πως ο πατέρας των παιδιών αναφέρει πως αυτή η πλευρά της Ρούλας του είναι άγνωστη.

Σχετικά με το τάμπλετ το οποίο τοποθετήθηκε στο φέρετρο της Τζωρτζίνας, ο κ. Δασκαλάκης αναφέρει πως ήταν το αντικείμενο με το οποίο ασχολιόταν συνέχεια το παιδί αλλά δεν πιστεύει πως έχουν γίνει κάποιες ύποπτες αναζητήσεις από την κατηγορούμενη μητέρα, όμως του προκαλεί ανησυχία που θάφτηκε μαζί με το άτυχο παιδί του.

Τέλος ο κ. Δασκαλάκης φέρεται να αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε πολλές διαδικτυακές αγορές και μέσα σε αυτές και φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά δεν πιστεύει πως αγόρασε κεταμίνη με τέτοιο τρόπο.

Η συνάντηση με τον Μάνο Δασκαλάκη τελείωσε, σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο, με τον πατέρα των παιδιών να επιμένει στην αρχική του θέση, πως αν αποδειχθεί δηλαδή πως είναι δολοφόνος και των τριων παιδιών του η Ρούλα, θα είναι ο πρώτος που αν θα μπορούσε θα ήθελε να την τιμωρήσει.

 

 

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για το θρίλερ της Πάτρας