Πάτρα: Σήψη από την κατάκλιση φαίνεται να είναι η αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LiveNews ο θάνατος της σπιτονοικοκυρά φαίνεται να προήλθε από σήψη που προήλθε από την κατάκλιση. Όπως ανέφερε η εκπομπή η γυναίκα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και τα αίτια του θανάτου της ήταν φυσιολογικά.

Σύμφωνα με έρευνα δεν φαίνεται να υπάρχει «ατασθαλία» από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη στα οικονομικά της 69χρονης.

 

Στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής, Σωκράτης Στρατής αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη.

Ο κ. Στρατής είπε πως η ηλικιωμένη ήταν φτωχή, έπαιρνε μία σύνταξη και είχε κληρονομήσει ένα 3όροφο σπίτι από τον πατέρα της, το οποίο δεν είχε προλάβει να διευθετήσει.

Στην ερώτηση εάν θα μπορούσε να γίνει κάποιου είδους ατασθαλία στα οικονομικά της από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, ο ιδιωτικός ερευνητής απάντησε πως όχι, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς διαχειριζόταν τα χρήματα του τρέχοντος λογαριασμού της και τη σύνταξή της. «Δεν υπήρχαν άλλα χρήματα» συμπλήρωσε.

 

Δεύτερο 24ωρο στον Κορυδαλλό για την 33χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News», κατόπιν εντολής της εισαγγελέως πρόκειται να τοποθετηθεί έξω από το κελί της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, αστυνομικός φρουρός προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε βιαιοπραγία από άλλες κρατούμενες, αλλά και τυχόν απόπειρα αυτοκτονίας.

Στους ισχυρισμούς της 33χρονης ότι υπήρξε λάθος καταχώρηση στην ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας και πως της χορηγήθηκε κεταμίνη κατά τη διαδικασία διασωλήνωσής της, οι γιατροί απάντούν αρχικά πως οι καταθέσεις τους στην Αστυνομία ήταν ξεκάθαρες και έπειτα επισημαίνουν πως η κεταμίνη δεν δρα 20′ αργότερα, αλλά μετά το πέρας αυτών των λεπτών προκαλεί την ανακοπή.

Τέλος,οι γιατροί επισημαίνουν πως επείδη η Τζωρτζίνα ήταν σε κατάσταση άπνοιας δεν θα υπήρχε λόγος να της χορηγηθεί κεταμίνη.