Συγκλονιστική κατάθεση γιατρού στο Παίδων «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ψύχραιμη και απαθής»

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα και συγκεκριμένα της 9χρονης Τζωρτζίνας που κατέληξε ενώ νοσηλευόταν στην Αθήνα.

 

 

 

Η μητέρα των παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση αρνείται ότι σκότωσε τα παιδιά.

Μάλιστα, φέρεται να ρωτάει τους αστυνομικούς τι είναι η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Ωστόσο, τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία την «καίνε», καθώς επίσης και οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών.

Η κατάθεση της γιατρού

Μια κατάθεση γιατρού από το Παίδων την παρουσιάζει ως απαθή και αναφέρει ότι το μόνο που την ένοιαζε ήταν να μη γίνει η νεκροψία στην Αθήνα.

«Όταν έβγαινε έξω μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής και δεν έκλαψε καθόλου. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για μια μάνα που της ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού της. Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν η αγωνία της να μεταφερθεί η σορός του παιδιού στην Πάτρα για να γίνει η νεκροτομή, κάτι που ζητούσε επίμονα. Μάλιστα, αντί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή συγγενείς της για να τους ενημερώσει για τον θάνατο του παιδιού, πήρε τηλέφωνο τον ιατροδικαστή στην Πάτρα προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία-νεκροτομή. Επιπλέον, μας έδινε τηλέφωνο και μας παρότρυνε να μιλήσουμε με τον ιατροδικαστή, κάτι που αρνηθήκαμε, γιατί το πρωτόκολλο μας υποδεικνύει να ενημερώσουμε την αστυνομία.»