Τραγωδία στην Πάτρα: Έφτασε στη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους

Έφτασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Παρασκεύης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρβας.

 

 

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μπήκε βιαστικά στο κτίριο και δεν προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στο σπίτι της η αδελφή της και άνδρες της Ασφάλειας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν μετά και την εύρεση ποσότητας κεταμίνης στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας και της σύλληψης της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αδελφή της Ρούλας, Δήμητρα, βρίσκεται στο σπίτι της συνοδεία αντρών της ασφάλειας Πατρών και εισαγγελικής λειτουργού, προκειμένου να διεξαχθούν περαιτέρω έλεγχοι.

Όπως αναφέρεται, οι αστυνομικοί έχουν βάλει κορδέλα γύρω από το σπίτι και δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει.

Η έρευνα, συνοδεία εισαγγελικής λειτουργού, ξεκίνησε πριν δέκα λεπτά και ερευνώνται προσωπικά αντικείμενα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την Τετάρτη, μετά την ανακοίνωση της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα η αστυνομία να φυγαδεύσει την οικογένειά της τα ξημερώματα.

Μέσα στα ευρήματά τους βρέθηκε και ένα κλουβί καναρινιών, κάποιες τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο και ακόμα μία που περιείχε μια κουβέρτα.

Δεν προκύπτει ξυλοδαρμός της σύμφωνα με εξέταση του ιατροδικαστή

Σε ανακοίνωση προέβη η ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την καταγγελία των συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι δέχτηκε ξυλοδαρμό από αστυνομικούς.

Λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.