Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» η ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου της Μαλένας – Τι ισχύει με αντίστοιχο δημοσίευμα εφημερίδας (Βίντεο)

Παρέμβαση για την τοποθέτηση του προϊσταμένου τις ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκο Καρακούκη αναφορικά με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρθηκε από τον επικεφαλής της επιτροπής που έχει συσταθεί για την επανεξέταση των στοιχείων των θανάτων των τριών παιδιών.

Παρέμβαση για την τοποθέτηση του προϊσταμένου τις ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκο Καρακούκη αναφορικά με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, ο οποίος εργάζεται στην εν λόγω εφημερίδα αλλά και συνέταξε το δημοσίευμα, στην εκπομπή «Live News»

Όπως είπε ο κ. Αναστασόπουλος επιβεβαίωσε αρχικά πως πράγματι δεν ανακοινώθηκε τίποτα επίσημα, από τον κ. Καρακούση, αναφορικά με το ζήτημα της ηπατικής ανεπάρκειας που ενδέχεται να έπασχε η μικρή Τζωρτζίνα, ωστόσο τόνισε ο δημοσιογράφος πως «ισχύει μέχρι κεραίας η εντός εισαγωγικών φράση που λέει ότι κατά 99% η αιτία του θανάτου της Μαλένας δεν είναι η ηπατική ανεπάρκεια», η οποία προέρχεται από ιατροδικαστικούς κύκλους.

Ο κ. Αναστασόπουλος τόνισε πως θα περιμένουν το πόρισμα για την αιτία θανάτου της Μαλένας και δήλωσε πως ο τίτλος του αυριανού δημοσιεύματος θα είναι «Τι διαψεύδεται και τι ισχύει».