Διαμαρτυρία με ξύρισμα κάνει το Τζέισον-Αντιγόνη: «κ. Μητσοτάκη είστε φιλελεύθερος και πρέπει να το δικαιώσετε» (Βίντεο)

ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, απέστειλε το Ιάσων Δούσης (Τζέισον-Αντιγόνη) ζητώντας του την άδεια να παντρευτεί.

Το Ιάσων Δούσης (Τζέισον-Αντιγόνη) έχει κατά καιρούς διαμαρτυρηθεί για διάφορα ζητήματα ανθρώπινων και ζωικών δικαιωμάτων. Είτε παρουσιαζόμενο σχεδόν ολόγυμνο σε πορείες κ διαδηλώσεις, και γράφοντας στο σώμα του συνθήματα με ισχυρό νόημα. Είτε φορώντας φόρεμα εισερχόμενο στη Βουλή για να παρακολουθήσει ψήφιση νομοσχεδίων ή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να παραστεί σε δίκη για τα θρησκευτικά στο σχολείο. Είτε αλώνοντας το τηλεοπτικό τοπίο συνεντευξιαζόμενο από σχεδόν όλους τους Έλληνες τηλεπαρουσιαστές και εισάγοντας καινά δαιμόνια και σπάζοντας όλα τα στερεότυπα.

Προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το αίτημά του για ισότητα στον πολιτικό γάμο και για τα ομόφυλα ζευγάρια, ανέβασε στα σόσιαλ μίντιά του ένα βίντεο την ώρα που ξυρίζει το κεφάλι του, εξηγώντας τους λόγους της εν λόγω πράξης και «με σοβαρά επιχειρήματα με και χιούμορ». 

Δείτε το βίντεο: