Μυριέλλα Κουρεντή: «Η Βρισηίδα το παίζει καλή, προσπαθεί να δημιουργεί εντυπώσεις που δεν ισχύουν»

«Στην πραγματικότητα η Βρισηίδα είναι ένας άνθρωπος, που το παίζει καλή, που έρχεται και το παίζει σε μένα φίλη ενώ αποσκοπεί στην ψήφο μου» - Δείτε όσα είπε η παίκτρια των Διασήμων

Οι ρήξεις στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των Διασήμων εξακολουθούν να υπάρχουν, με τη Μυριέλλα Κουρεντή να έχει πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Η ίδια υποστηρίζει, ότι η συμπαίκτριά της ευθύνεται για τις εντάσεις, που δημιουργούνται στην ομάδα των «κόκκινων».

Πιο συγκεκριμένα, η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε στο επεισόδιο της Δευτέρας:

«Εγώ δεν έκατσα να συζητήσω με κάποια Ναυσικά, και κάποιον Αρη, καποιον Απόστολο ή κάποιον Τάκη και να τους πω “Παιδιά εγώ θα ψηφίσω τη Βρισηίδα οπότε ψηφίστε την και εσείς”

Δεν ήταν για τα ψέματα που μου εχει πει και για τον τρόπο που με χειρίστηκε όλον αυτό τον καιρό σε σχέση με τη Ναυσικά. Γιατί σε σχέση με τα αγόρια, με τον Άρη και τον Απόστολο δεν εΊχε άδικο σε αυτά που μου είπε και δεν θεωρώ εγώ ότι εν τέλει ήταν φίλοι μου αυτοί οι άνθρωποι.

Τέτοια άτομα δημιουργούν τοξικότητα στην ομάδα και δημιουργούν από μόνα τους πηγαδάκια από υποομάδες και παρεξηγήσεις, τα οποία είμαστε πάρα πολύ λίγοι πλέον για να τα υπομένουμε και για να να μπαίνουμε μέσα σε αυτα και να χάνουμε την ψυχολογία μας μεσα σε αυτά.

Στην πραγματικότητα η Βρισηίδα είναι ένας άνθρωπος, που το παίζει καλή, που έρχεται και το παίζει σε μένα φίλη ενώ αποσκοπεί στην ψήφο μου.

Έρχεται και μου λέει πράγματα, τα οποία μπορεί να με βοηθήσουν ψυχολογικά, αλλά το κάνει με απώτερο σκοπό να με πάρει με το μέρος της. Και γενικά είναι ένας άνθρωπος, που προσπαθεί να διαχειριστεί ανθρώπους και καταστάσεις και προσπαθεί να δημιουργεί εντυπώσεις, οι οποίες δεν ισχύουν. Εγώ και η Ναυσικά βαρεθήκαμε να δημιουργούνται σκηνικά από αυτή την κοπέλα και μετά να ερχόμαστε σε ρήξη όλοι μεταξύ μας. Απλά βαρεθήκαμε».