Εύα Καϊλή για Παππά-Παπαγγελόπουλο-Καμμένο: «Κυβέρνηση – εφιάλτης» οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την Ελλάδα

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

 

«Oι ΣΥΡΙΖΑ -AΝΕΛ ήταν κυβέρνηση- εφιάλτης για την Ελλάδα. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κινηθεί αποφασιστικά για την παραδειγματική αντιμετώπιση όσων έστησαν παρακράτος», δήλωσε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή, σχολιάζοντας τα ηχητικά ντοκουμέντα για Παππά, Καμμένο, Παπαγγελόπουλο.

Η ευρωβουλευτής σε συνέντευξη της στα «Παραπολιτικά», εκτίμησε πως «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έβλεπαν τη διαχείριση του κράτους σαν εμπορική δραστηριότητα, «μαγαζάκι» τους δηλαδή, κάνοντας από μικροεξυπηρετήσεις μέχρι κερδοφόρες επιχειρήσεις εις βάρος Ελλήνων που ξεπουλούσαν σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για ψίχουλα τα σπίτια τους».

 

Τόνισε, υπονοώντας τον Δημήτρη Παπαδημούλη ότι «η μετατροπή της αριστερής, δήθεν, ευαισθησίας σε επιχείρηση απορρόφησης κονδυλίων για μετανάστες έκαναν το ηθικό πλεονέκτημα που επικαλούνται να μοιάζει με το πιο σύντομο ανέκδοτο», και συμπέρανε:  
«Νομίζω ότι, όσες αποκαλύψεις και να γίνουν, δεν πρόκειται να αισθανθούν οποιαδήποτε ντροπή απέναντι στους Έλληνες, αν και ο φόβος που διέκρινα στην υπερασπιστική τους γραμμή δείχνει μάλλον πανικό. Δυστυχώς, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν κυβέρνηση-εφιάλτης για την Ελλάδα. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κινηθεί αποφασιστικά για την παραδειγματική αντιμετώπιση όσων έστησαν παρακράτος».