Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να συμβεί» λέει ο ιατροδικαστής

«Όλα θα γίνουν στην ώρα τους», λέει ο πατέρας των παιδιών - «Ο αιφνίδιος θάνατος του πρώτου παιδιού είχε διερευνηθεί με όλα τα μέσα. Είχαν ληφθεί ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, βγήκαν κάποια αποτελέσματα. Το υλικό αυτό υπάρχει και θεωρώ ότι διασώζεται» δήλωσε ο πραγματογνώμονας-ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης

Τη στιγμή που εξετάζονται όλα τα σενάρια για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών ετών, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας που θα δώσουν απαντήσεις για τον θάνατό της. Είναι πιθανό το πόρισμα να ρίξει φως και στην έρευνα για τους θανάτους των δύο αδερφών της.

Ο Σωκράτης Τσαντίρης, ιατροδικαστής και ο πραγματογνώμονας που διορίστηκε μετά τον πρώτο θάνατο, μιλώντας στο Mega, τόνισε πως τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια δεν είναι αδύνατο να συμβεί, αλλά παράλληλα είναι δύσκολο.

«Ο αιφνίδιος θάνατος του πρώτου παιδιού είχε διερευνηθεί με όλα τα μέσα. Είχαν ληφθεί ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, βγήκαν κάποια αποτελέσματα. Το υλικό αυτό υπάρχει και θεωρώ ότι διασώζεται. Είναι κάτι δύσκολο να συμβούν τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια, αλλά όχι κάτι αδύνατο», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσαντίρης.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα αποτελέσματα της Τζωρτζίνας θα είναι πιο αναλυτικά και θα συσχετιστούν με τα δεδομένα των πρώτων θανάτων.

Τι λέει ο πατέρας

Απαντήσεις για όλα όσα λέγονται για τον απινιδωτή της 9χρονης Τζωρτζίνας και το ενδεχόμενο εξωτερικής παρέμβασης δίνει ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή.