Αττική Οδός: Πότε θα καταβληθεί η αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους οδηγούς

Στις αποζημιώσεις που θα δοθούν από την Αττική Οδό στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν εκεί για ώρες κατά τη διάρκεια του χιονιά, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Στις αποζημιώσεις που θα δοθούν από την Αττική Οδό στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν εκεί για ώρες κατά τη διάρκεια του χιονιά, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

«Την περασμένη εβδομάδα υπήρχε μία σύσκεψη στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών για τη διαδικασία της καταβολής των αποζημιώσεων. Η Αττική Οδός τις επόμενες ημέρες υποχρεούται με πολύ σαφή τρόπο να ενημερώσει τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθούν οι πολίτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν δεν έχουν το δικαίωμα να εγείρουν και άλλου είδους αποζημιώσεις», ανέφερε ο κ. Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σε ότι αφορά τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη ο κ. Οικονόμου επανέλαβε ότι χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, ενώ τόνισε πως «θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να φτάσουμε στο σημείο που απαιτείται».